Persoonlijke Coaching

Uw persoonlijke coaching is altijd maatwerk. Het persoonlijk coaching traject begint bij het samen vast stellen van de vraag achter uw specifieke situatie. Wat is uw verlangen? Samen spreken we uw traject af, met een voor u effectief aantal sessies. U krijgt altijd een persoonlijke map. Deze werkmap gaat over in een hulpstuk voor uw eigen ontwikkeling.

Gallery

“Ik houd meer en langdurig energie over na elke sessie met Ton.”

– Marco Kramer, IMAGA

Persoonlijk Beeldmerk

De Persoonlijk Beeldmerk Sessie helpt u uzelf beter te positioneren zoals u bent. Uw persoonlijke ontwikkeling krijgt een boost en u leert uzelf beter verbinden met anderen. U leert uw eigen ‘Elevator Pitch’ vorm te geven zodat anderen sneller en effectiever uw kwaliteiten herkennen en erkennen.

Revitalisering

Heeft u te weinig energie om te doen wat u graag wilt doen? Zowel privé als zakelijk? Dan is het Revitaliserings Traject bijzonder geschikt voor u. In dit traject gaan we samen ontdekken waar uw energiebronnen zitten en hoe u deze in balans houdt. U krijgt weer energie van uw werk en in uw privé-situatie. Het resultaat is dat u vaker en makkelijker enthousiast bent en minder moe.

Employee Branding

Tijdens de Employee Branding Training leren uw medewerkers hun unieke toegevoegde waarde presenteren naar uw klanten. Dit leren ze doen vanuit uw bedrijfsdoelstellingen en -waarden. Zo komt u als organisatie meer eenduidig en meer professioneel over. Klanten zullen sneller begrijpen waar zowel uw bedrijf als uw medewerker daarin voor staat. Op deze manier versterkt u uw positionering en onderscheidend vermogen.

Oplossingen

Authentic Performance Consulting biedt diverse oplossingen als het gaat om het verhogen van: productiviteit, betrokkenheid van het personeel, onduidelijke branding van de organisatie binnen het MT, consistente beleving van de branding van de organisatie bij klanten, oplossingen voor knelpunten, die opgelost moeten worden, teneinde het bedrijfsresultaat weer op de rit te krijgen, communicatie / vertrouwen binnen het team, het verhogen van employability zowel binnen als buiten de organisatie, tot aan het revitaliseren van de medewerkers.


Authentic Performance.

0
Opgericht
0+
BEDRIJVEN GEHOLPEN
0+
VERBETER TRAJECTEN

Maak nu een afspraak.

De eerste oriënterende afspraak is kosteloos en op locatie.

Neem contact op