Over Ton Post

Ton Post (1964) is een transformatie- en authenticiteit-specialist. Hij is in staat de veranderende wereld bij mensen bewust te maken, het zelfinzicht te laten toenemen. Hierbij maakt hij energie los bij mensen en organisaties, zodat deze groeien naar meer effectiviteit en betere samenwerking. Ton is een intuïtieve coach die, elke situatie op maat inschat en ontwikkelingen realiseert.

Gallery
“Ik heb Ton ervaren als een prettige en vertrouwen wekkende persoonlijkheid. Door goed te luisteren, samen te vatten en doorvragen, raakt Ton het onderbewuste. Ton geeft heel directe feedback. Ik heb hierdoor mijn eigen (onderbewuste) drijfveren helder gekregen en daardoor ben ik in staat vanuit mijn eigen kracht beter te functioneren en anderen adequater te helpen.”Referentie Richard Steensma

Ton Post.

Ton Post

Ton Post


In 2010 heb ik Authentic Performance Consulting opgericht. Ik ben geboren in 1964 en tot nu toe heeft mijn leven in het teken gestaan van het verbinden van mens en organisatie. Gaandeweg ben ik dat steeds meer intuïtief gaan doen.

Mijn passie is om kennis, ervaring en authenticiteit van medewerkers intrinsiek te koppelen aan de ambitie van hun werkgever. Ik ben goed in het herkennen van structuren en denken in processen met als gevolg een verbeterd functioneren van de medewerker(s) binnen hun organisatie. Dit leidt tot toename van het resultaat en versterkt het uitdragen van het merk.

Oplossingen .

Authentic Performance Consulting biedt diverse oplossingen als het gaat om het verhogen van: productiviteit, betrokkenheid van het personeel, onduidelijke branding van de organisatie binnen het MT, consistente beleving van de branding van de organisatie bij klanten, oplossingen voor knelpunten, die opgelost moeten worden, teneinde het bedrijfsresultaat weer op de rit te krijgen, communicatie / vertrouwen binnen het team, het verhogen van employability zowel binnen als buiten de organisatie, tot aan het revitaliseren van de medewerkers.


Samenwerkingen.

Image

Ingrid Weurman

Image

Sterke Punten Company

Authentic Performance.

1900
Opgericht
0+
BEDRIJVEN GEHOLPEN
0+
VERBETER TRAJECTEN

Maak nu een afspraak.

De eerste oriënterende afspraak is kosteloos en op locatie.

Neem contact op